آموزش مالی و سرمایه گذاری

مدیریت مالی شخصی

امور مالی شخصی

برنامه ریزی، سازماندهی و تنظیم منابع مالی برای دستیابی به اهداف مالی و ارتقای رفاه، مدیریت مالی شخصی نامیده میشود. برنامه ریزی مالی شامل تعیین مقداری از درآمد و منابع شماست که صرف خرج، پس انداز، سرمایه گذاری، قرض و هدیه دادن میشود، و همچنین شامل اقداماتی که برای حفظ این امور انجام میدهید، میشود.

مدیریت امور مالی شما فراتر از اعداد و ارقام است. همچنین شامل تغییر هر گونه نگرش یا روالی است که ممکن است بر امور مالی شما تأثیر منفی بگذارد.

چگونه اهداف مالی خود را تعیین کنید و به آنها دست یابید

تعیین و دستیابی به اهداف مالی مهم ترین قدم در مدیریت مسئولانه پول است. اهداف مالی شما باید مشخص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، مرتبط و در زمان معین باشد. ممکن است برای یک سفر پس انداز کنید، بدهی را پرداخت کنید، خانه بخرید یا از دوران بازنشستگی راحت لذت ببرید. وضعیت مالی، انگیزه و سطح استرس شما همگی میتوانند نتیجه تعیین و تکمیل اهداف مالی خاص شما باشند.

چند کار اساسی وجود دارد که باید برای ایجاد و رسیدن به اهداف پولی خود قدم بردارید

  • مکان خود را از نظر مالی مشخص کنید. قبل از تصمیم گیری در مورد یک اقدام، مهم است که وضعیت مالی خود را ارزیابی کنید. دارایی ها، بدهی ها، درآمد و دارایی خالص شما باید ثبت شود. ابزارهایی شامل برنامه های بودجه بندی، صفحات گسترده و ماشین حساب های آنلاین برای این کار مفید است.
  • فهرستی از اهداف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت خود تهیه کنید. اهداف مالی شما باید برای افق های زمانی مختلف بسیار واضح باشد. اهدافی مانند ایجاد صندوق ذخیره اضطراری و پرداخت بدهی در یک سال نمونه هایی از اهداف کوتاه مدت هستند.

نمونه هایی از اهداف میان مدت پس انداز برای ماشین یا عروسی هستند که میتوانند در پنج سال آینده محقق شوند. نمونه هایی از اهداف بلند مدت شامل برنامه های مالی برای بازنشستگی یا تحصیلات دانشگاهی فرزند هستند.

  • اولویت های خود را تعیین کنید. اهداف خود را بر اساس اهمیت و به موقع بودن اولویت بندی کنید. شما میتوانید با استفاده از معیارهای (مشخص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، مرتبط بودن و در زمان محدود) اهداف خود را از نظر اهمیت و امکان سنجی رتبه بندی کنید.
  • رویکردی ایجاد کنید که بتواند موفق شود. شما باید اهداف خود را با ضرب‌الاجل‌ها و بودجه به بخش‌های قابل کنترل‌تر تقسیم کنید. علاوه بر تشریح مراحلی که باید برای رسیدن به اهداف خود بردارید، باید روش هایی را که قصد انجام آنها را دارید به تفصیل بیان کنید.
  • پیشرفت خود را بررسی کنید و در صورت لزوم اصلاحات لازم را انجام دهید. مهم است که پیشرفت خود را بررسی کنید و آن را در برابر اهداف خود ارزیابی کنید.

برنامه ها، نمودارها و مجلات همگی میتوانند به شما در این زمینه کمک های مفیدی بکنند. اگر متوجه شدید که عقب مانده اید یا با مشکلاتی روبرو هستید استراتژی خود را مرور کنید و در صورت لزوم اصلاحات لازم را انجام دهید. ممکن است اهداف خود را ارزیابی مجدد کنید، یا تلاش های فعلی را افزایش دهید یا از مشاوره با یک متخصص سود ببرید.

حسابداری مالی و برنامه ریزی مدیریت بودجه

حسابداری مالی و برنامه ریزی مدیریت بودجه

نحوه ایجاد برنامه بودجه

بودجه مجموعه ای از دستورالعمل ها برای تخصیص خرج کردن پول شماست. این کار به شما کمک میکند پول ورودی و خروجی خود را کنترل کنید تا بتوانید اهداف مالی خود را تعیین کرده و به آنها برسید. شما میتوانید پول بیشتری پس انداز کنید، هزینه های خود را کاهش دهید و با بودجه بندی از بدهی خود دور بمانید. روش های تهیه برنامه مالی شامل موارد زیر است:

  • اسناد مالی خود را سازماندهی کنید. قبل از تعیین بودجه، باید درک کاملی از درآمد خود داشته باشید. شما میتوانید این کار را با استفاده از برنامه ها، صورتحساب های بانکی، فاکتورها و رسید انجام دهید. هر گونه پاداش، مالیات، هدایا یا مرخصی که در طول سال دریافت میکنید یا میپردازید نیز باید حساب شود.
  • پس از مالیات جریان نقدی خود را تعیین کنید. پس از در نظر گرفتن تمام کسورات اجباری و اختیاری از درآمد ناخالص، درآمد خالص شما باقی میماند. میتوانید از این مبلغ به عنوان بخشی از بودجه خود استفاده کنید.
  • هزینه های ثابت و متغیر ذکر شود. اجاره، رهن، بیمه و پرداخت خودرو همگی نمونه هایی از هزینه های ثابت ماهانه هستند. غذا، خدمات آب و برق، سرگرمی و پوشاک همگی نمونه‌هایی از هزینه‌های متغیر هستند زیرا بر اساس استفاده و عادات شما در نوسان هستند. پس انداز و بازپرداخت بدهی نیز باید در بودجه شما لحاظ شود.
  • به درآمد خود در مقابل هزینه توجه کنید. درآمد و هزینه های ماهانه خود را بررسی کنید تا ببینید آیا مازاد یا کسری خواهید داشت. با پول نقد اضافی، میتوانید پس انداز، سرمایه گذاری یا کاهش بدهی را در اولویت قرار دهید. برای رفع شکاف بودجه یا باید هزینه ها کاهش یابد یا درآمدها افزایش یابد.
  • بر این اساس برنامه هزینه های خود را دوباره تنظیم کنید. شما باید بودجه خود را به طور منظم بررسی کنید و در صورت نیاز تنظیمات را انجام دهید. خواه تغییر در درآمد یا هزینه های شما باشد یا تغییر در اولویت ها یا یک رویداد زندگی باشد، ممکن است نیاز به تجدید نظر داشته باشد.

توجه به هزینه های خود به شما این امکان را میدهد اینکه چقدر به استراتژی مالی خود پایبند هستید را ارزیابی کنید.

یک خانم در حال محاسبه هزینه های خانوار

یک خانم در حال محاسبه هزینه های خانوار

چگونه برای بازنشستگی و سایر رویدادهای مهم زندگی برنامه ریزی کنیم

مدیریت مالی شخصی باید شامل بازنشستگی و سایر برنامه ریزی های هدف بلند مدت باشد. سرمایه گذاری یعنی کنار گذاشتن پول برای آینده و آماده شدن برای تغییرات و مشکلات احتمالی مانند ازدواج، طلاق، بچه دار شدن، داشتن مشکلات سلامتی، داشتن شغل و مرگ.

این ها همه وقایع مهم زندگی هستند که میتوانند تأثیر قابل توجهی بر پول شما داشته باشند. برای کمک به آماده شدن برای بازنشستگی و سایر نقاط عطف زندگی، در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد:

  • آنچه را که انتظار دارید در دوران بازنشستگی خرج کنید و درآمد داشته باشید را محاسبه کنید. شما باید تصویر روشنی از نیازها و دارایی های درآمد بازنشستگی خود داشته باشید. شما در این کار میتوانید از منابعی مانند ماشین حساب بازنشستگی و آموزش های آنلاین استفاده کنید. عواملی مانند سن بازنشستگی، امید به زندگی، تورم، مالیات، هزینه های مراقبت های بهداشتی و ترجیحات شخصی باید در این کار در نظر گرفته شوند.
  • برای پیری پول پس انداز کنید. برای استفاده کامل از سود ترکیبی، باید در اسرع وقت پس انداز و سرمایه گذاری برای بازنشستگی را آغاز کنید. منابع مفید برای این کار شامل حساب های پس انداز، حساب های بازنشستگی و محصولات سرمایه گذاری است. با توجه به میزان تحمل ریسک و افق سرمایه گذاری شما باید تنوع سرمایه گذاری و تغییرات تخصیص دارایی انجام شود.
  • برای تغییرات آینده در زندگی آماده شوید. شما باید از قبل فکر کنید و برای عواقب مالی سایر رویدادهای بالقوه مهم زندگی برنامه ریزی کنید. برای این کار میتوانید از بیمه، وصیت نامه، امانت و برنامه ریزی املاک استفاده کنید. اگر شرایط یا اهداف شما تغییر کرد، باید برنامه خود را بر اساس آن بررسی و تجدید نظر کنید.

برنامه ریزی برای بازنشستگی و سایر رویدادهای زندگی دشوار است، اما اگر می خواهید امنیت مالی و کیفیت زندگی خود را در آینده تضمین کنید، ضروری است. شما میتوانید با پیروی از این دستورالعمل ها و استفاده از اطلاعات موجود آنلاین استراتژی خود را ایجاد کنید.

محاسبه امور مالی شخصی

محاسبه امور مالی شخصی

چگونه کارآفرینان امور مالی خود را مدیریت میکنند

افرادی که شرکت های خود را ایجاد و مدیریت میکنند، کارآفرین نامیده میشوند و از نظر مدیریت مالی شخصی و حرفه ای با موانع و فرصت های زیادی روبرو هستند. در اینجا چند نمونه از نحوه مدیریت پول توسط صاحبان مشاغل آورده شده است:

  • وجوه تجاری و خصوصی را از هم جدا نگه میدارند. برای جلوگیری از هرگونه عارضه احتمالی با قانون، صاحبان مشاغل باید وجوه شخصی و تجاری خود را کاملاً جدا نگه دارند. منابع مفید برای این کار شامل چندین حساب موسسه مالی، کارت های اعتباری و نرم افزار حسابداری یا بودجه بندی است.
  • با برنامه خرج میکنند و به آن پایبند هستند. امور مالی شخصی و تجاری یک کارآفرین باید به دقت برنامه ریزی شود. صفحات گسترده، برنامه ها و ماشین حساب های آنلاین همگی میتوانند برای این کار مفید باشند. اگر درآمد، هزینه یا اهداف آنها تغییر کرد یا وضعیت زندگی آنها تغییر کرد، باید بودجه خود را بررسی و اصلاح کنند.
  • با پس انداز و سرمایه گذاری برنامه ریزی میکنند. صاحبان مشاغل باید برای مواردی مانند بازنشستگی، تحصیلات بیشتر، رشد شرکت و امتحان کردن چیزهای جدید پس انداز کنند.

برای این کار میتوانند از منابعی مانند حساب های پس انداز، حساب های بازنشستگی و محصولات سرمایه گذاری استفاده کنند. آنها همچنین باید منابع دارایی های خود را متنوع کنند و با در نظر گرفتن افق های زمانی فردی و تحمل ریسک، تعادل خوبی بین ریسک و پاداش ایجاد کنند.

  • آنها بدهی و جریان نقدی خود را تحت کنترل دارند. قرض گرفتن پول برای کارآفرینان یک ضرورت است، اما آنها باید تصمیمات معقول بگیرند و بدهی های خود را به موقع بازپرداخت کنند. منابع مفید شامل وام ها، کارت های اعتباری و کمپین های تامین مالی جمعی است. آنها باید بر جریان نقدینگی خود نظارت داشته باشند تا مطمئن شوند که پول کافی برای انجام تمام تعهدات مالی خود را دارند.
  • در صورت نیاز به دنبال کمک حرفه ای باشید. کارآفرینان باید برای راهنمایی در مورد طیف گسترده ای از مسائل مالی به متخصصان در زمینه هایی مانند مالیات، حسابداری، قانون و بیمه مراجعه کنند. آنها میتوانند در این زمینه از منابع مختلف از جمله اینترنت، ارتباطات شخصی و شفاهی کمک بگیرند. آنها همچنین میتوانند با یک مربی شخصی یا مربی تجاری کار کنند که میتواند به آنها نحوه مدیریت بهتر پول خود را نشان دهد.

مدیریت پول برای همه دشوار است، اما برای صاحبان مشاغلی که با طیف گسترده ای از چالش های مالی پیچیده روبرو هستند، میتواند چالش برانگیزتر باشد. با پیروی از این دستورالعمل ها و استفاده از منابع موجود به صورت آنلاین، کارآفرینان میتوانند مدیریت مالی خود را بهبود بخشند و به اهداف حرفه ای و شخصی خود نزدیک شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *