سرمایه گذاری مشترک، امروزه بعنوان یکی از روشهای نوین بالا بردن بهره وری و همچنین تسریع کننده روند موفقیت تجاری هر کسب و کاری محسوب میشود.
برای مثال شرکت “تسلا”، قراردادی را با کمپانی ژاپنی “پاناسونیک” امضا کرد که طبق آن، پاناسونیک متعهد شد که تمامی باتریهای سریع شارژ خودروهای تسلا را تولید کند؛ مجدداً همین کمپانی تسلا، با شرکت خودروسازی انگلیسی “لوتوس” قراردادی بست که بنا بر آن شد که این شرکت، بدنه های خودروی فایبرگلس برای تسلا تولید کند.
آنچه در اینجا رخ داده، یک مدل همکاری موفقیت آمیز مشترک است، که برای هر دو طرف معامله، سودآور و رضایت بخش خواهد بود. اما علیرغم تمامی این تجربه های موفق، متأسفانه در کشور ما بنا بر این شده است که عموم کسب و کارها میخواهند، همه بخشهای کسب و کار و متعلقاتش را خودشان از اول راه اندازی کنند!
پس اینگونه افراد از مزایای مختلف همکاریهای تجاری مشترک، بهره ای نخواهند برد؛ مزایایی مانند: کوتاه کردن مسیر تولید، کاهش قابل توجه تعداد آزمون و خطاهای مسیر تولید، نداشتن ریسک شدید، جلوگیری از هدررفت پول و منابع متنوع مالی و اعتباری و غیره.
بعنوان یک کارآفرین به شما اطمینان میدهم که شما با انجام همین یک مورد، میتوانید آینده کسب و کارتان را متحول کنید؛ همین حالا به این فکر کنید که چطور و با چه کسب و کاری میتوانید یک قرارداد سرمایه گذاری مشترک امضا کنید و مسیر تولید و کار خودتان را به مراتب کوتاه تر و آسان تر کنید.