دنیایی که ما امروز در آن زندگی می کنیم پر از افرادی است که از ریسک کردن نمی ترسند و آرزوهای بزرگی برای خود دارند. اکثر افرادی که میخواهند کارآفرینی را تجربه کنند، ترجیح میدهند با استارتآپها کار کنند. با اینکه استارتاپهای زیادی وجود دارند که موفق شده اند, اما همیشه اینطوری پیش نمیرود. بسیاری از استارتآپها هرگز به اندازه شرکتهای استارتآپی، رشد نمیکنند. با این حال، راههای زیادی وجود دارد که شغل شما ممکن است از کار کردن برای یک استارتآپ سود ببرد. به همین دلیل مهم است که قبل از شروع به کار، مزایا و معایب را به طور کامل بسنجید. این مقاله مزایا و معایب کار برای یک استارتاپ را بررسی خواهد کرد.
تعریف استارتاپ
اصطلاح “استارت آپ” برای توصیف یک کسب و کار جدید که توسط یک کارآفرین راه اندازی شده است, استفاده می شود. ماموریت یک استارتاپ این است که خدمات یا محصول مورد نیاز را با قیمتی مقرون به صرفه به مردم ارائه دهد و از این طریق نیازهای آنها حل کند. همانطور که از نام آن پیداست، استارت آپ ها اغلب با بودجه محدود اداره می شوند. به همین دلیل است که سرمایه اولیه معمولاً از حلقه نزدیک دوستان و خانواده آنها سرچشمه می گیرد. زمانی سرمایه گذاران و وام دهندگان منابع مشترک سرمایه محسوب می شوند که شرکت خود را ثبت کنند.
نکات مثبت کار برای یک استارتاپ
برخی از افراد صبحها در رختخواب کار خود را شروع میکنند، زیرا در یک استارتآپ مشغول به کار هستند. یک شغل هیجان انگیز, چالش ها و فرصت های یادگیری در پیشرفت شخصی را ارائه می دهد. هنگامی که از آنها خواسته شد مزایای کار برای یک استارتاپ را فهرست کنند، اکثر افراد بر چند مزیت منتخب تأکید کردند:
امکان رشد شغلی
در دنیای شرکتها، مجبور میشوید سریع تصمیم بگیرید. در نتیجه، نمیتوانید تواناییهای حل مسئلهتان را که در هر خط کاری حیاتی هستند، تقویت کنید. علاوه بر این، کار برای یک استارتاپ می تواند به شما کمک کند تا در معرض دید قرار بگیرید. کارمندان در کسب و کارهای کوچک اغلب متوجه مزایای وایرال شدن کار یا ایده هایشان می شوند و میلیون ها نفر آن را می بینند.
وقتی که استارتآپها در جستجوی راههایی برای افزایش درآمد هستند، گسترش دید آنلاین و ایجاد روابط با مشتریان احتمالی از طریق پلتفرمهای مختلف رسانههای اجتماعی اولویتهای اصلی هستند. برای دستیابی به این هدف، تیمهای کارآفرین باید به اعضای خود آزادی عمل قابل توجهی برای تصمیمگیری و استقلال بر کارشان بدهند. پیوستن به یک سازمان جدید که می تواند کار چالش برانگیز را برای شما فراهم کند، راه ایده آلی برای پیشرفت شغلی، بهبود شادی شغلی و گسترش مجموعه مهارت هایتان است.
ایجاد فرصت یادگیری و بهبود, در کار کردن برای یک استارتاپ
در یک شرکت، احتمالاً از شما خواسته می شود که نقش های مختلفی را به عهده بگیرید. به عنوان مثال، اگرچه ممکن است عنوان شغل شما یک “متخصص رسانه های اجتماعی” باشد، اما شما تمام جنبه های بازاریابی رسانه های اجتماعی را به تنهایی مدیریت می کنید. وقتی کارکنان طراحی در شرکت وجود ندارد، به این معنی است که شما باید یاد بگیرید که اینفوگرافیک بسازید و وقتی بخش بازاریابی وجود ندارد، به این معنی است که شما باید یاد بگیرید که میزان موفقیت پست های رسانه های اجتماعی خود را خودتان اندازه گیری کنید.
اگر کارکنان پشتیبانی وجود ندارد، حتی ممکن است مجبور شوید گاهی اوقات به تلفن ها پاسخ دهید. راه های زیادی وجود دارد که شغل شما ممکن است از دانش و تجربیاتی که در حین کار در یک استارت آپ یاد می گیرید بهره مند شود. برای مثال، ممکن است لازم باشد زمان زیادی را صرف مطالعه منابع آموزش مالی کنید تا شرایط اقتصادی یک استارت آپ را به طور کامل درک کنید و با آن سازگار شوید. با این حال، دانش و تجربه ای که در این کار به دست می آورید، شما را به کاندیدای مناسب تری برای موقعیت های آینده تبدیل میکند.
کسب شهرت بیشتر در بین استارتاپ ها
در ابتدای هر سرمایه گذاری، همه اعضای تیم نقش اساسی دارند. اگر به یک شرکت جدید بپیوندید، کار شما در این شرکت تأثیر بیشتری نسبت به کار در یک شرکت معتبر خواهد داشت. مسئولیتهای شما احتمالاً شامل معرفی ویژگیهای جدید، اصلاح ویژگیهای موجود و جذب مشتریان جدید خواهد بود. شما تأثیر زیادی بر توسعه شرکت خواهید داشت. انجام این کار نه تنها رضایت بخش است، بلکه برای CV شما فوق العاده هست. متقاضیانی که سابقه موفقیت در توسعه کسب و کار و نوآوری را دارند، به شدت مورد توجه مدیران استخدام هستند. حتی اگر از این کسب و کار بیرون بیایید پیشنهادات شغلی خیلی خوبی خواهید داشت.
معایب کار برای یک استارتاپ
کار کردن برای یک استارت آپ مزایایی دارد، اما نمی توان از معایب آن نیز چشم پوشی کرد. موفق شدن در کارها همیشه آسان نیست. ممکن است مجبور شوید برخی چیزها را قربانی کنید.
کار برای استارتاپ و عدم امنیت شغلی
گزارش ها حاکی از آن است که تنها نیمی از استارت آپ های مجهز به کارمند، به پنج سال فعالیت میرسند. بهویژه استارتآپهای صنعت فناوری در برابر این پدیده آسیبپذیرتر هستند، زیرا معرفی اختراعات جدید و بهبودیافته در این صنعت خطر قابلتوجهی برای بقای آنها ایجاد میکند. به دلیل این عوامل، کار در یک استارتاپ همیشه از نظر شغلی مطمئن نیست. به عنوان مثال، برخی از افراد فقط برای استارتاپهایی کار میکنند که حداقل ۳ سال سابقه فعالیت داشته باشند و از قبل به آنها اطلاع میدهند تا به دنبال شغل جدید باشند.
استارت آپ ها حقوق کمتری می پردازند
ممکن است حقوق کمتری دریافت کنید و از مزایای کمتری برخوردار شوید.
هنگامی که یک شرکت تازه شروع به کار کرده و سعی می کند پول جمع کند و اولین محصول خود را به بازار عرضه کند، هر پول اضافی معمولاً به جای پرداخت به کارکنان، صرف اموری مانند بازاریابی و حمل و نقل می شود. این بدان معناست که بسته به موقعیت تان، در ازای امکان دریافت سهام در شرکت, درآمد کمتری را در یک استارتاپ نسبت به یک شرکت با سابقه خواهید داشت.
به طور مشابه، استارتآپها معمولاً به دلیل کارکنان کمتر، نمیتوانند همان بستههای مزایای سخاوتمندانه سازمانهای بزرگتر را پرداخت کنند.
استارتآپها ممکن است به ساعات کاری بیشتری نیاز داشته باشند
کار در یک استارتآپ جنبه منفی هم دارد چرا که لازم است بی وقفه, ساعتهای طولانی بر روی کار خود وقت بگذارید. در آنجا، ساعات کار به ندرت مطابق با الگوی مرسوم است. این کسبوکارها چنان اهداف والایی دارند که نمیتوانند عواملی در زندگی خصوصی کارکنان خود که منجر به عوارضی در مسیر شرکت میشود را کنترل کنند.
کارمندان استارت آپ معمولاً مزایای اجتماعی کمتری دارند
سطح شادی یک فرد در کار برای یک استارتاپ گاهی با اندازه بودجه شرکت رابطه مستقیم دارد. کار در استارتاپ در ظاهر جذاب است، اما در واقعیت، به معنای دستمزد کمتر است و مزایایی مانند بیمه درمانی و غذای رایگان ندارد. از آنجایی که احتمالاً بودجه زیادی برای آموزش وجود ندارد، اگر می خواهید در موقعیت خود پیشرفت کنید، باید از توانایی ها و ابتکار عمل خود استفاده کنید.