#کارآفرین شدن

ذهنیت کارآفرینان نسبت به حل مشکلات پیچیده

زن متفکر ذهنیت مناسبی برای تجارت پیدا کرد

اکثر کارآفرینان عموماً فضایی را تصور میکنند که، در آن یک محصول یا خدمات خاصی مورد نیاز است؛ اما هنوز به صورت واقعی به بازار عرضه نشده است. حل شدن مسائل مرتبط با کارآفرینی، مستلزم توسعه رویکردهای جدید سیاست گذارانه برای کسب وکارها از منظر اجتماعی، تجاری یا فناوری است. گاهی اوقات، مشکلات شخصی میتواند منجر به چشم انداز تجاری در بازار شود. یک کارآفرین، آینده ای را تصور میکند که در آن خلاء های موجود، با یک راه حل جدید پر میشود؛ که ممکن است شامل توسعه محصول موجود یا تولید چیزی کاملاً جدید باشد. در هر صورت، یک کارآفرین ممکن است راه های مختلفی را برای حل یک مشکل در پیش بگیرد. کارآفرینان برای حل مسئله به معنای شناسایی فرصت تمرکز میکنند و این شکاف ها را با کالاها و یا خدمات جدید پر میکنند.

ذهنیت کارآفرینی در حل مسئله

طرز تفکر کارآفرینی روشی است که به بهترین وجه، فرآیند حل مسائل را تسهیل میکند. کارآفرینانی که واقعاً موفق هستند، عقب‌نشینی‌ها و اشتباهات را به عنوان تجربیات یادگیری میبینند که، در آینده به آنها کمک شایانی خواهد کرد.

موفقیت در کسب و کار، اغلب به چیزی بیش از رسیدن به اهداف فروش رویایی و توسعه مدلهای شرکتی مدرن بستگی دارد. داشتن طرز فکر صحیح بسیار مهم است. اگر بتوانید یاد بگیرید که این مشکلات را در مراحل اولیه ببینید، در راه تبدیل شدن به یک صاحب کسب و کار موفق خواهید بود.

علامت به سمت دیگر رفتن

ذهنیت کارآفرینی در حل مسئله

چهار ویژگی ذهنیت حل مسئله کارآفرینی

اگرچه هیچ فرمول واحدی برای موفقیت یک کارآفرین وجود ندارد، اما مجموعه استانداردی از توانایی ها وجود دارد که، بین تمامی افراد موفق در دنیای تجارت مشترک هستند. نمونه هایی از این مهارتها عبارتند از:

مقابله با شک و تردید به خود

توانایی مدیریت افکار و رویارویی با شک و تردید به خود برای موفقیت هر کارآفرینی بسیار مهم است، زیرا این امکان را فراهم می‌کند که به راحتی با شکست‌ها و ناامیدی‌های اجتناب‌ناپذیر در کار، کنار بیایید.

مسئوليت

شما باید بتوانید مسئولیت اقدامات کسب و کار خود و نتایجی که به دست می آورید را به عهده بگیرید. بهانه تراشی برای شکست خوردن، در مواجهه با انتخابی که میتوانست با برنامه ریزی دقیق تر از آن اجتناب کرد، قابل قبول نیست؛ زیرا این مخالف روحیه ذهنیت برتر و مثبت کارآفرینی است.

نقل قول های انگیزشی غیرممکن

مقابله با شک و تردید به خود

ماندگاری

هنگام تلاش برای به دست آوردن یک شرکت جدید، عقب نشینی سریع از موانع موجود بسیار مهم است. این را بدانید که همه اشتباه میکنند، از میلیاردرهای “سیلیکون ولی” گرفته تا کارگران کارخانه ها. به همین دلیل است که ظرفیت پایدار ماندن شرکت، یکی از حیاتی ترین ویژگیهای یک کسب و کار است. انعطاف پذیری شما در مواجهه با مشکلات به شرکت شما کمک میکند و کارکنان شما را تشویق میکند تا، از شما بعنوان یک رهبر تجارت پیروی کنند.

تمایل به آزمایش

مسیر موفقیت پایدار، شما را به انتخاب های دشوار زیادی سوق میدهد، چه یکی از بنیانگذاران یک کسب و کار پررونق باشید، یا فقط یکی از افراد زیادی باشید که به دنبال کارآفرین شدن هستند. هنگام توسعه کالاهای جدید، استراتژی‌های تجاری یا روش‌هایی برای رسیدگی به مشکلات موجود، کارآفرینان همواره سعی دارند چیزی متفاوت و نو را امتحان کنند. آنها مایلند از چیزهایی که کارآیی ندارند دست بکشند تا، بتوانند یک مدل تجاری پایدار ایجاد کنند.

اهمیت حل مسئله برای هر کارآفرین

مهارت های حل مسئله برای هر کارآفرینی برای موفقیت در هر شغلی که، در آن مشکلات باید به سرعت حل شوند، ضروری است. حل مسئله معیار عملکرد مشاغلی است که، کارکنان را ملزم به حل مشکلات فوری یا پیچیده میکند. به عنوان یک قاعده کلی، هرچه یک کسب و کار به کارمندان بیشتری نیاز داشته باشد، مهارت‌های حل مسئله مهم‌تر خواهد بود، و اگر کارمندان این مهارت‌های مهم را در محل کارشان نداشته باشند، می‌توانند آسیب جدی به شرکت وارد کنند.

یک جوان اروپایی مثبت اندیش

مثبت اندیشی برای حل مشکلات کارآفرینی

شش گام برای حل مشکل برای کارآفرینان

مشکلات بر هر کسب و کاری تاثیر میگذارد. مدیران زمان زیادی را صرف شناسایی و رفع مشکلات میکنند. با این حال، موفقیت پایدار نیازمند داشتن “ذهنیت حل مسئله” است.

قبول مشکل

ما عموماً از کلمه “مسئله” بدمان می آید. مثلاً وقتی کسی میگوید “مسئله ای وجود دارد”، مغز روی مشکل وگرفتاری تمرکز میکند و اینطوری راه حل ها را سرکوب میکند. پذیرش یک موضوع به عنوان بخشی از زندگی و کار، آن موضوع را برای شما قابل درک میکند؛ که به شما کمک میکند تا، روی راه حل تمرکز کنید و نه مشکل.

تمرکز بر راه حل

گاهی ممکن است بر روی اشتباهات تمرکز کنید یا پاسخ هایی برایش بیابید. باید روی راه حل ها تمرکز کنید نه مشکلات. به عنوان یک کارآفرین، باید مشکلات را تعریف و اولویت بندی کنید و راه حلی برای هر کدام طراحی کنید.

راه حلهای طوفان فکری

شما باید پاسخهای ممکن را برای هر مسئله بنویسید. در صورت لزوم یک جلسه تیمی برگزار کنید و از آن زمان برای فکر کردن به هر پاسخ قابل تصوری استفاده کنید.

مدیریت تعارض

مدیریت تعارض

یافتن بهترین راه حل

وقتی همه پاسخها را فهرست میکنید، حالا میتوانید احتمالات را ارزیابی کرده و اثربخشی آآنرا تحلیل کنید.

شما میتوانید از نقشه های ذهنی، ارزیابی مزایا و معایب هر نقشه و نهایتاً نتیجه گیری دقیق استفاده کنید.

یافتن علت

مثبت اندیشی مستلزم تمرکز بر پاسخ است. علت اصلی مشکل را پیدا کنید. دانستن ریشه یک مشکل، برای یافتن راه‏ حل‏های پایدار ضروری است. خیلی مهم است که بدانید اقدام کردن، قبل از تعیین علل مشکل موجود، میتواند زمان و منابع شما را هدر ‌دهد.

تغییر دیدگاه

یک قدم به عقب بردارید و اگر موضوع آزاردهنده ای شما را آزار میدهد، از زاویه ای جدید به آن نگاه کنید. اتاق فکر با تیمتان به شما کمک میکند چیزهایی را ببینید که، ممکن است قبلاً نادیده گرفته باشید. وقتی مشکلی را از زاویه‏ای متفاوت ببینید، میتوانید برایش راه حل بهتری پیدا کنید.

راه حل های نظارتی

پس از شناسایی مشکل و راه ‏حل‏ها ، آنها را یادداشت کنید؛ بدیهی است که با دانش بیشتر، شانس موفقیت شما افزایش می یابد. همه احتمالات را در نظر بگیرید و بهترین را انتخاب کنید تا، بتوانید اهداف قابل اندازه گیری ایجاد کنید. اکنون زمان “اقدام عملی” است. اگر دیدید راه حل جدید، مشکلات شما را کاهش داد، آنرا ثبت و نظارت را آغاز کنید. اگر نه، در راه حل خود تجدید نظر کنید و دوباره اقدام کنید. کارآفرینان مشکلات را به‌عنوان فرصت‌های پیشرفت در کار میشناسند، و برای کشف پاسخ‌ها، با تمرکز بر رشد و پیامدهای مثبت تلاش میکنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *