آموزش مالی و سرمایه گذاری

تورم در کشورهای در حال توسعه

lots of gold coins

در هر چارچوب مالی، توسعه مالی مستمر، کاهش تورم (هزینه پایدار و ثابت ماندن)، دستیابی به اهداف بازار و تحویل بی طرفانه حقوق، از جمله اهداف اولیه هستند. تورم، یکی از عوامل مالی مخرب است که بر روی سایر عوامل بزرگ درون اقتصاد تأثیر می‌گذارد. این میتواند بخشی از هزینه ها را به جامعه تحمیل کند. تورم در کشورهای در حال توسعه حتی بدتر باشد، به ویژه کشورهایی که دائماً با پیچیدگی های اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند.

تورم چه تاثیری بر توسعه یک کشور دارد؟

در صورتی که تورم در یک کشور در حال توسعه بسیار بالا باشد، شرایط اقتصاد میتواند شکننده باشد. متناوباً، اقتصاد ممکن است این شانس را داشته باشد، که تورم کنترل شده در سطح متوسط را تجربه کند و با تورم کنترل شده کمتر، کسب و کار افزایش یابد. خریداران پول نقد بیشتری برای خرید کالا و مدیریت دارند و اقتصاد رشد خواهد کرد. با این حال، با تورم کنترل نشده، توسعه اقتصاد ممکن است تا حدی آسیب ببیند؛ تا جاییکه یک واکنش زنجیره ای، منجر به سقوط کامل مالی ایجاد میشود؛ دقیقاً همان چیزی که ما در ونزوئلا شاهد آن هستیم.

پیش بینی رکود 2020

پیش بینی رکود 2020

چرا تورم در کشورهای در حال توسعه بیشتر است؟

منابع تورم در کشورهای در حال توسعه شامل عوامل زیر است:

  • بدهی دولت
  • توسعه عرضه نقدی (ارز)
  • هزینه های نفت در سراسر جهان
  • نرخ های مبادله ای

بنابر آمار رسمی، سطح تورم با افزایش بدهی دولت و هزینه های نفت افزایش می یابد. از سوی دیگر، به وضوح می توان دید که تورم چگونه بر دو عامل بعدی تأثیر می گذارد. تورم نیاز به عرضه نقدی بیشتری ایجاد میکند، و پول اضافی را به بازاری که کسب و کارهای کوچک در حال توسعه هستند می کشاند.

آیا تورم برای کشورهای در حال توسعه خوب است؟

این وضعیت میتواند به نوبه خود باعث افزایش عرضه پول و تورم شود. حالا چه اتفاقی می افتد؟ این شرایط باعث می شود که محصول، کمتر از میانگین بازار جهانی قیمت داشته باشد و به کشور امکان می دهد کانال ارز ملی را به بازار جهانی صادر کند.

جارو در حال جارو کردن دلارها از روی زمین چوبی

جارو در حال جارو کردن دلارها از روی زمین چوبی

تاثیر کووید-19 بر تورم کشورهای در حال توسعه

تأثیر کووید-19 بر تورم مبهم است، زیرا حجم عرضه و تقاضای زیادی وجود دارد که می تواند بازار را به سمت تورم، و یا حتی کاهش تورم سوق دهد. در واقع، در دوران قرنطینه کرونا، اکثر کشورهای اروپایی با کاهش تورم مواجه شدند. بدون توجه به دلایل مرتبط، این مسئله برای کشورهای در حال توسعه یکسان نیست. محدودیت های کووید-19 در کشورهای در حال توسعه، یک توفیق اجباری بود که توسط مشاغل کوچک پرداخت به دوش کشیده شد. در شرایطی که بازارهای محلی و مراکز خرید متروکه شدند؛ اگر تورم هم ثابت می ماند، می توانست ویرانی اقتصادی را به دنبال داشته باشد. با فشار و اجبار، رشد تورم در کشورهای در حال توسعه هزینه محصول را کاهش داد، این مسئله موجب شد تا به بازارهای صادراتی، در عرضه و بازده بیشتر کمک شود.

کشورهای در حال توسعه چگونه تورم را کنترل می کنند؟

کشورهای در حال توسعه برای کنترل تورم از سیاست های متنوع پولی و مالی استفاده می‌کنند، به این معنی که نرخ بهره های بانکی و قرضه را برای کاهش تقاضا و کاهش تورم، افزایش می‌دهند. با این حال، وقتی نوبت به تورم می‌رسد، هیچ چیز مهم‌تر از کنترل تزریق پول نیست. علاوه بر این، اعمال سیاست هایی مانند کاهش مالیات، نیز ترفند دیگری است که کشورهای در حال توسعه برای کنترل تورم خود انجام می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *